Nutshell Kort: en bedre måde at finde dine kunder på

Uanset om du planlægger en demo på stedet eller er på jagt efter nye muligheder i en bestemt region, gør Nutshell Maps det nemt at finde dine potentielle kunder.

Tilgængelig i alle Nutshell Salgsabonnementer og i vores iPhone-appNutshell Maps er blevet en af de mest populære funktioner i vores CRM. Her er, hvordan det fungerer.

Fordelene ved CRM-kort

Sælgere er konstant på farten, og muligheden for at hente et interaktivt kort i dit CRM og finde ud af, hvilke leads, virksomheder og kontakter der er i nærheden, er uvurderlig.

På samme måde, hvis jeg skal på forretningsrejse, hvorfor skulle jeg så ikke kunne åbne Nutshell, indtaste min destination og få vist alle de mennesker, jeg kan nå ud til på min rejse?

Vi har udviklet Nutshell Maps med dette i tankerne, så du kan planlægge en aktivitet eller få rutevejledning fra Google Maps med et enkelt klik.

nutshell kort

Adresse- eller lokationsbaseret søgning

Nutshell Kort kan findes på listesiderne Virksomheder, Personer og Leads; se efter fanen øverst til højre i dine visningsmuligheder, hvor der står Kort.

At panorere rundt på kortet er min foretrukne måde at bruge Nutshell Maps på, men nogle gange er det mere effektivt at springe til en stat, by eller adresse. At bruge den indbyggede søgefunktion er en hurtig måde at orientere sig omkring et sted.

‍"At have et kortfilter i Nutshell er en fantastisk funktion for os," siger Michael Nowakowski Jr. ejer af Alternative Handling Technologies. "Når vi rejser til et bestemt geografisk sted for at finde nye kunder, prøver vi at tjekke eksisterende kunder for at se, om de har brug for tilbehør eller relaterede tjenester."

"Med Nutshell Maps kan vi zoome ind på lokationen, eksportere data fra listen, og så har mit salgsteam deres marchordre for dagen eller ugen."

kort
INTET KREDITKORT PÅKRÆVET

Er du ikke kunde hos Nutshell ? Prøv os gratis i 14 dage!

 

KOM I GANG

Brug af Nutshell's filtre med Nutshell Maps

Da vi byggede Nutshell Maps, ønskede vi, at vores kunder skulle kunne filtrere kortet, ligesom de ville gøre med en almindelig liste.

Det er dejligt at vide, at du har 11 leads inden for 15 miles af dit hotel, når du besøger Outer Banks, men du har sandsynligvis ikke tid nok til at besøge dem alle. Ved at skifte mellem kort- og listevisning kan du sortere dine data med standardkolonner eller brugerdefinerede felter efter eget valg og derefter prioritere, hvilke datapunkter på kortet der er de vigtigste.

Eller lad os sige, at jeg bare gerne vil se de mennesker, jeg mødte sidste år på en messe. Hvis jeg har knyttet et tag til den messe, kan jeg anvende tagget og hurtigt se, hvor de er.

kort

Find og udnyt flere lokationsspecifikke muligheder

Ud over værdien som lead-filter kan Nutshell Maps hjælpe dig med bedre at udnytte dine eksisterende kunderelationer. Som vores egne kunder har opdaget, åbner muligheden for at filtrere dine købere efter placering nogle fantastiske muligheder for regional markedsføring.

"Hvis jeg har en kunde i Mississippi, som skal have tre paller æbler, sender jeg ikke bare tre paller æbler på en lastbil, der kan rumme 20 paller, for jeg betaler den samme pris for lastbilen uanset hvad," forklarer Marcus Hartmann, VP of Operations & Sales hos Pacificpro, Inc. "Jeg bruger Nutshell Maps til at se alle mine kunder i Mississippi, og så sender jeg dem en e-mail, hvor der står: 'Jeg har plads til op til 17 paller på en lastbil'. Efterhånden som de nye ordrer kommer ind, kommer vi op på de 20 paller, vi har brug for.

"Eller lad os sige, at jeg har en lastbil på vej til Chicago, som jeg gerne vil have fyldt op. Jeg bruger Nutshell Maps til at se, om der er nogen i nærheden af Chicago på min leadside, som jeg ikke har kontaktet i et stykke tid. På den måde kan jeg skabe værdi for mindre grossister, da jeg har en lastbil klar, og de ikke behøver at bestille et helt vognlæs."

Prøv det nu!

For at tage Nutshell Maps til en prøvekørsel, tilmeld dig en gratis 14-dages prøveversion af Nutshell i dag! Vi vil meget gerne vide, hvordan Nutshell Maps skaber værdi for din virksomhed, så hvis du har feedback, så skriv en kommentar til dette indlæg eller tweet os @nutshell.

LIVE DEMO

Er du klar til at se Nutshell i aktion?

Deltag i en live guidet tur! Hver tirsdag kl. 15.00 ET / 12.00 PT.

 

GEM DIN SÆDE

TILBAGE TIL TOPPEN

Slut dig til mere end 30.000 andre professionelle inden for salg og marketing. Abonner på vores Sell to Win-nyhedsbrev!