Nutshell Kartor: ett bättre sätt att hitta dina kunder

Oavsett om du planerar en demo på plats eller letar efter nya möjligheter i en viss region, gör Nutshell Maps det enkelt att hitta dina prospekt och kunder.

Tillgänglig i alla Nutshell Sales-abonnemang och i vår iPhone-appNutshell Maps har blivit en av de mest populära funktionerna i vårt CRM-system. Så här fungerar det.

Fördelarna med CRM-kartor

Säljare är ständigt på resande fot, och möjligheten att visa en interaktiv karta i CRM-systemet och se vilka leads, företag och kontakter som finns i närheten är ovärderlig.

På samma sätt, om jag ska på en affärsresa, varför skulle jag inte kunna öppna Nutshell, ange min destination och få den att visa mig alla människor jag kan nå ut till under resan?

Vi utvecklade Nutshell Maps med detta i åtanke, vilket ger dig möjlighet att schemalägga en aktivitet eller få vägbeskrivningar från Google Maps med ett klick.

nutshell karta

Adress- eller platsbaserad sökning

Nutshell Kartor finns på listsidorna Företag, Personer och Leads; leta efter den flik i dina visningsalternativ längst upp till höger där det står Karta.

Att panorera runt på kartan är mitt favoritsätt att använda Nutshell Maps, men ibland är det mer effektivt att hoppa till en stat, stad eller adress. Att använda den inbyggda sökfunktionen är ett snabbt sätt att orientera sig kring en målplats.

‍"Att ha ett kartfilter i Nutshell är en avgörande funktion för oss", säger Michael Nowakowski Jr, ägare av Alternativ hanteringsteknik. "När vi reser till en viss geografisk plats för att hitta nya kunder försöker vi kolla upp befintliga kunder för att se om de behöver några tillbehör eller relaterade tjänster."

"Med Nutshell Maps kan vi zooma in på platsen, exportera data från listan och sedan har mitt säljteam sina order för dagen eller för veckan."

karta
INGET KREDITKORT KRÄVS

Inte kund hos Nutshell ? Testa oss gratis i 14 dagar!

 

KOM I GÅNG

Använda Nutshell's filter med Nutshell Kartor

När vi byggde Nutshell Maps ville vi att våra kunder skulle kunna filtrera kartan precis som de skulle göra med en vanlig lista.

Det är bra att veta att du har 11 leads inom 15 miles från ditt hotell när du besöker Outer Banks, men chansen är stor att du inte kommer att ha tillräckligt med tid för att besöka dem alla. Om du växlar mellan kart- och listvyn kan du sortera dina data med standardkolumnerna eller valfria anpassade fält och sedan prioritera vilka datapunkter på kartan som är viktigast.

Eller låt oss säga att jag bara vill se de personer som jag träffade förra året på en mässa. Om jag har kopplat en tagg till den mässan kan jag använda taggen och snabbt se var de är.

karta

Hitta och utnyttja fler platsspecifika möjligheter

Utöver värdet som leadfilter kan Nutshell Maps hjälpa dig att bättre dra nytta av dina befintliga kundrelationer. Som våra egna kunder har upptäckt öppnar möjligheten att filtrera sina köpare efter plats upp för fantastiska möjligheter till regional marknadsföring.

"Om jag har en kund i Mississippi som vill ha tre pallar äpplen skickade till sig kommer jag inte att skicka just tre pallar äpplen på en lastbil som rymmer 20 pallar, eftersom jag betalar samma pris för lastbilen i båda fallen", förklarar Marcus Hartmann, VP Operations & Sales på Pacificpro, Inc. "Jag använder Nutshell Maps för att se alla mina kunder i Mississippi och skickar sedan ett e-postmeddelande till dem med texten 'Jag har plats för upp till 17 pallar på en lastbil'. När de nya beställningarna kommer in kommer vi upp i de 20 pallar som vi behöver.

"Eller låt oss säga att jag har en lastbil på väg till Chicago som jag vill fylla. Jag använder Nutshell Maps för att se om det finns någon i närheten av Chicago på min leadsida som jag inte har kontaktat på ett tag. På så sätt kan jag skapa värde för mindre grossister, eftersom jag har en lastbil redo att köra iväg och de inte behöver beställa en hel lastbilslast."

Prova nu!

Att provköra Nutshell Maps, registrera dig för en gratis 14-dagars testversion av Nutshell idag! Vi vill gärna veta hur Nutshell Maps skapar värde för ditt företag, så om du har några synpunkter kan du lämna en kommentar till det här inlägget eller twittra oss @nutshell.

LIVE DEMO

Är du redo att se Nutshell i aktion?

Delta i en guidad rundtur live! Varje tisdag kl. 15.00 ET / kl. 12.00 PT.

 

SPARA DIN PLATS

TILLBAKA TILL TOPPEN

Gå med i 30 000+ andra proffs inom försäljning och marknadsföring. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Sell to Win!