Nutshell Kaarten: een betere manier om je klanten te vinden

Of je nu een demo op locatie plant of op zoek bent naar nieuwe kansen in een bepaalde regio, Nutshell Maps maakt het gemakkelijk om je prospects en klanten te vinden.

Beschikbaar in alle Nutshell verkoopabonnementen en in onze iPhone appNutshell Maps is een van de populairste functies van ons CRM geworden. Zo werkt het.

De voordelen van CRM-kaarten

Verkopers zijn voortdurend onderweg en de mogelijkheid om een interactieve kaart op te roepen in je CRM en te zien welke leads, bedrijven en contactpersonen zich in de buurt bevinden, is van onschatbare waarde.

Op dezelfde manier, als ik op zakenreis ga, waarom zou ik dan niet Nutshell kunnen oproepen, mijn bestemming invoeren en me alle mensen laten zien die ik tijdens mijn reis kan bereiken?

Met dit in gedachten hebben we Nutshell Maps ontwikkeld, zodat je met één klik een activiteit kunt plannen of een routebeschrijving kunt opvragen via Google Maps.

nutshell kaart

Zoeken op adres of locatie

Nutshell Kaarten zijn te vinden op de lijstpagina's Bedrijven, Mensen en Leads; zoek naar het tabblad Kaart in de weergaveopties rechtsboven.

Rondkijken op de kaart is mijn favoriete manier om Nutshell Maps te gebruiken, maar soms is springen naar een staat, stad of adres effectiever. De ingebouwde zoekfunctie gebruiken is een snelle manier om je te oriënteren rond een doellocatie.

‍"Het hebben van een kaartfilter in Nutshell is een killerfunctie voor ons," zegt Michael Nowakowski Jr., eigenaar van Alternative Handling Technologies. "Als we naar een bepaalde geografische locatie reizen om nieuwe klanten te vinden, proberen we bij bestaande klanten te kijken of ze accessoires of aanverwante diensten nodig hebben."

"Met Nutshell Maps kunnen we inzoomen op de locatie, de gegevens uit de lijst exporteren en dan heeft mijn verkoopteam hun marsorders voor de dag of voor de week."

kaart
GEEN CREDITCARD NODIG

Nog geen klant Nutshell ? Probeer ons 14 dagen gratis uit!

 

STARTEN

De filters van Nutshellgebruiken met Nutshell Maps

Toen we Nutshell Maps bouwden, wilden we dat onze klanten de kaart konden filteren zoals ze dat bij een gewone lijst zouden doen.

Het is geweldig om te weten dat je 11 leads hebt binnen 15 mijl van je hotel als je de Outer Banks bezoekt, maar de kans is groot dat je niet genoeg tijd hebt om ze allemaal te bezoeken. Door te schakelen tussen de kaart- en lijstweergave kun je je gegevens sorteren met de standaardkolommen of aangepaste velden van je keuze en vervolgens prioriteit geven aan welke gegevenspunten op de kaart het belangrijkst zijn.

Of stel dat ik gewoon de mensen wil zien die ik vorig jaar op een beurs heb ontmoet. Als ik een tag heb gekoppeld aan die beurs, kan ik de tag toepassen en snel zien waar ze zijn.

kaart

Meer locatiespecifieke kansen vinden en benutten

Nutshell Maps is niet alleen waardevol als leadfilter, maar kan je ook helpen je bestaande klantrelaties beter te benutten. Zoals onze eigen klanten hebben ontdekt, biedt de mogelijkheid om kopers te filteren op locatie geweldige mogelijkheden voor regionale marketing.

"Als ik een klant in Mississippi heb die drie pallets met appels nodig heeft, ga ik niet slechts drie pallets met appels op een vrachtwagen sturen die 20 pallets kan bevatten, omdat ik hoe dan ook hetzelfde tarief voor de vrachtwagen betaal", legt Marcus Hartmann uit, VP Operations & Sales bij Pacificpro, Inc. "Ik gebruik Nutshell Maps om al mijn klanten in Mississippi te zien en stuur ze dan een e-mail met de boodschap 'Ik heb ruimte voor 17 pallets op een vrachtwagen'. Als de nieuwe bestellingen binnenkomen, krijgen we de volle 20 pallets die we nodig hebben.

"Of, laten we zeggen dat ik een vrachtwagen naar Chicago heb die ik wil vullen. Ik gebruik Nutshell Maps om te zien of er iemand in de buurt van Chicago aan mijn leads kant zit met wie ik al een tijdje geen contact heb opgenomen. Op deze manier kan ik waarde toevoegen aan kleinere groothandelaars, omdat ik een vrachtwagen klaar heb staan en zij geen volledige vrachtwagenlading hoeven te bestellen."

Probeer het nu!

Om Nutshell Maps uit te proberen, meld je dan aan voor een gratis 14-daagse proefversie van Nutshell ! We zouden graag willen weten hoe Nutshell Maps waarde toevoegt aan jouw bedrijf, dus als je feedback hebt, laat dan een reactie achter op dit bericht of tweet ons @nutshell.

LIVE DEMONSTRATIE

Klaar om Nutshell in actie te zien?

Woon een live rondleiding bij! Elke dinsdag om 15:00 ET / 12:00 PT.

 

UW STOEL VRIJHOUDEN

TERUG NAAR BOVEN

Sluit je aan bij 30.000+ andere verkoop- en marketingprofessionals. Schrijf je in voor onze Sell to Win nieuwsbrief!