Nutshell Kart: en bedre måte å finne kundene dine på

Enten du planlegger en demonstrasjon på stedet eller er på jakt etter nye muligheter i en bestemt region, gjør Nutshell Maps det enkelt å finne potensielle kunder.

Tilgjengelig i alle Nutshell Salgsabonnementer og i iPhone-appen vårNutshell Maps har blitt en av de mest populære funksjonene i CRM-systemet vårt. Slik fungerer den.

Fordelene med CRM-kart

Selgerne er stadig på farten, og muligheten til å hente frem et interaktivt kart i CRM-systemet og se hvilke potensielle kunder, selskaper og kontakter som befinner seg i nærheten, er uvurderlig.

På samme måte, hvis jeg skal på forretningsreise, hvorfor skal jeg ikke kunne gå inn på Nutshell, skrive inn destinasjonen min og få vist alle jeg kan kontakte i løpet av reisen?

Vi har utviklet Nutshell Maps med dette i tankene, slik at du kan planlegge en aktivitet eller få veibeskrivelse fra Google Maps med ett klikk.

nutshell kart

Adresse- eller stedsbasert søk

Nutshell Du finner kart på listesidene for selskaper, personer og kundeemner. Se etter fanen øverst til høyre i visningsalternativene som heter Kart.

Å panorere rundt på kartet er min favorittmåte å bruke Nutshell Maps på, men noen ganger er det mer effektivt å hoppe til en stat, by eller adresse. Den innebygde søkefunksjonen er en rask måte å orientere seg rundt et sted på.

‍"Å ha et kartfilter i Nutshell er en fantastisk funksjon for oss", sier Michael Nowakowski Jr. eier av Alternative Handling Technologies. Alternative Handling Technologies. "Når vi reiser til et bestemt geografisk område for å finne nye kunder, prøver vi å sjekke om eksisterende kunder har behov for tilbehør eller relaterte tjenester."

"Med Nutshell Maps kan vi zoome inn på stedet, eksportere dataene fra listen, og så har salgsteamet mitt fått marsjordre for dagen eller uken."

kart
IKKE BEHOV FOR KREDITTKORT

Er du ikke kunde hos Nutshell ? Prøv oss gratis i 14 dager!

 

KOM I GANG

Bruke Nutshell's filtre med Nutshell Maps

Da vi bygde Nutshell Maps, ønsket vi at kundene våre skulle kunne filtrere kartet på samme måte som en vanlig liste.

Når du besøker Outer Banks, er det fint å vite at du har 11 potensielle kunder innenfor en radius på 15 miles fra hotellet, men det er ikke sikkert du har tid til å besøke alle. Ved å veksle mellom kart- og listevisning kan du sortere dataene med standardkolonner eller egendefinerte felt etter eget valg, og deretter prioritere hvilke datapunkter på kartet som er viktigst.

Eller la oss si at jeg bare vil se hvem jeg møtte på en messe i fjor. Hvis jeg har knyttet en tagg til den messen, kan jeg bruke taggen og raskt se hvor de er.

kart

Finn og utnytt flere stedsspesifikke muligheter

I tillegg til å fungere som et lead-filter, kan Nutshell Maps hjelpe deg med å utnytte eksisterende kunderelasjoner på en bedre måte. Som våre egne kunder har oppdaget, åpner muligheten til å filtrere innkjøperne etter hvor de befinner seg store muligheter for regional markedsføring.

"Hvis jeg har en kunde i Mississippi som trenger tre paller med epler, sender jeg ikke bare tre paller med epler på en lastebil med plass til 20 paller, for jeg betaler samme pris for lastebilen uansett", forklarer Marcus Hartmann, VP of Operations & Sales i Pacificpro Inc. Pacificpro, Inc. "Jeg bruker Nutshell Maps for å se alle kundene mine i Mississippi, og så sender jeg en e-post til dem med teksten 'Jeg har plass til opptil 17 paller på en lastebil'. Etter hvert som de nye bestillingene kommer inn, kommer vi opp i de 20 pallene vi trenger.

"Eller la oss si at jeg har en lastebil på vei til Chicago som jeg ønsker å fylle. Da bruker jeg Nutshell Maps for å se om det er noen i nærheten av Chicago som jeg ikke har kontaktet på en stund. På denne måten kan jeg tilføre verdi til mindre grossister, siden jeg har en lastebil klar, og de slipper å bestille en hel lastebil."

Prøv det nå!

For å prøvekjøre Nutshell Maps, registrer deg for en gratis 14-dagers prøveversjon på Nutshell i dag! Vi vil gjerne vite hvordan Nutshell Maps skaper verdi for din bedrift, så hvis du har noen tilbakemeldinger, kan du legge igjen en kommentar til dette innlegget eller twitre oss på @nutshell.

LIVE DEMO

Er du klar til å se Nutshell i aksjon?

Delta på en live-omvisning! Hver tirsdag kl. 15.00 ET / 12.00 PT.

 

SAVE YOUR SEAT

TILBAKE TIL TOPP

Bli med over 30 000 andre fagfolk innen salg og markedsføring. Abonner på nyhetsbrevet Sell to Win!